Verloop Chirozondagen

Beste,

Hopelijk kwam iedereen met een grote smile thuis na de eerste Chirozondag van het jaar. Hier hebben ze per afdeling twee uur kunnen ravotten op verschillende tijdstippen en hun leiding ondekt. Vonden jullie die twee uur ook zo kort? Dan hebben wij goed nieuws! Chiro nationaal liet ons weten dat de Chiro terug mag doorgaan onder bepaalde maatregelen. -12 jaar mag buiten met max 50 personen zijn en binnen met max 20 personen. Voor +12 jaar geldt hetzelfde, maar zij zullen wel aan social distancing moeten doen. Meer info hierover vind je op de site van Chiro nationaal: https://chiro.be/info-voor-leiding/corona/jeugdwerkregels-najaar

Wij hebben als Chiro ervoor gekozen om iedereen terug te verwelkomen om 14:30 en uit te zwaaien om 18:00, dit zal uiteraard wel in bubbels moeten doorgaan, net zoals op kamp:

-Bubbel 1: speelclub

-Bubbel 2: rakwi

-Bubbel 3: tito + keti

De leiding zal ervoor zorgen dat deze bubbels gescheiden blijven door de activiteiten uit de buurt van andere afdelingen te houden. We willen wel traditiegetrouw samen de opening doen, natuurlijk rekening houdend met de social distancing. We vragen aan de ouders en leden die ouder dan 12 jaar zijn ook om een mondmasker te dragen op de Chiro, deze zal bij activiteiten mogen uitgaan.

Iedereen wordt de volgende Chirozondagen dus verwacht van 14u30 tot 18u. Bij vragen of opmerkingen kan je altijd de hoofdleiding bereiken: Gauthier (0472/64.71.95) -  heyvaertgauthier@gmail.com  of Lia (0470/87.19.32) - liavinck3@gmail.com.

Inschrijven voor het Chirojaar is nog steeds mogelijk via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1eJ9TcNrLriiw873lK9ZleTpkrJBiujeHLG1Ci5QD7cU/edit

Groetjes,

De leiding