Trivial Time 2024

16 maart is het weer tijd voor onze jaarlijkse quiz: Trivial Time 2024! Tijd om jullie kennis & brein te testen. Natuurlijk kan je ook komen supporteren voor je favoriete quizteam, een drankje komen drinken en genieten van de geweldige sfeer!

Dit jaar zal er naast de prijs voor de winnaars van de quiz ook weer een prijs zijn voor het team dat de zuipbeker wint. Waag jij een kans met jouw team om voor beide prijzen te gaan?

📍Waar?

Willy Vandenberghecentrum

Brusselsesteenweg 69, 1860 Meise

🗓️ Wanneer?

Op 16 maart. Jullie zijn welkom vanaf 20h00, de quiz zal starten om 20h30.

🖊️ Inschrijven is mogelijk, in teams van maximaal 6 personen, via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScj7fckDtC-0x3ODCd-boNs01I-cbNS...

Per persoon vragen wij €5, gelieve dit bedrag op voorhand over te schrijven. Dit kan op het rekeningnummer BE96 0016 2548 7705, met als mededeling “Quiz Chiro Meise + groepsnaam”.

Naar traditie zullen we de quiz afsluiten met wat karaoke-schijven! Vergeet dus zeker niet uw stembanden op te warmen & uw keel goed te smeren tijdens de quiz om nadien uw fantastische zangskills te showen! Niet zo’n fan om zelf mee te zingen? Geen probleem! Blijf gerust nog even genieten van de sfeer met een drankje in de hand!

Wij hopen jullie allemaal dan te zien!

Chiro Meise