TRIVIAL TIME: 9/03

Liefste quizfanaten van Meise en omstreken,

 
Met veel plezier nodigen wij jullie allen uit voor het aankomende, allergezeligste evenement van uw favoriete jeugdbeweging. Zaterdag 9 maart organiseert Chiro Meise een fijne quizavond in de refter van de Sinte-Maartenschool. Zoals de voorbije jaren reeds bleek, staat deze avond garant voor heel wat: verhitte discussies onder en tussen de verschillende teams, teleurstellende teamnamen, een overdosis aan - volstrekt overbodige, maar om één of andere reden toch heel boeiende - wist-je-datjes, frisse drank, heerlijke versnaperingen... Maar bovenal: heel veel sfeer, goed gezelschap en een avond die de verplaatsing meer dan waard is.
 
Inschrijven kan door een mail te sturen naar marie_lheureux@hotmail.com met als onderwerp ‘Quiz Chiro Meise 2019’. Daarin vermeld je de groepsnaam en de namen van teamleden (groepen van maximaal 6 personen). Per persoon vragen wij 5 euro, dit kunnen jullie voor het begin van de quiz afgeven. U bent samen met uw entourage van harte welkom vanaf 19:00 uur.
 
De winnaars worden uiteraard beloond met mooie prijzen. Natuurlijk kan je ook komen supporteren voor je favoriete quizteam, een drankje komen drinken en genieten van de geweldige sfeer! 
 
Wij hebben er alvast heel veel goesting in, hopelijk jullie ook! Tot dan!
 
Lieve groeten,
 

De leidingsploeg van Chiro Meise