Planning mei en juni + infodrink kamp

Beste leden en ouders,
  

Het einde van het schooljaar nadert en dat betekent jammer genoeg: toetsen en examens! De leiding kruipt binnenkort terug achter de boeken en dat betekent dat ook de chirozondagen er bijna opzitten.

In mei staan er ons nog 3 leuke zondagen te wachten: zowel 14, 21 als 28 mei staat jullie leiding paraat om er met jullie nog eens goed in te vliegen! Hopelijk is de zon ook van de partij en dan staat er ons niks meer in de weg om ons helemaal uit te leven voor het kamp. In juni houden we een kleine chiro-pauze, aangezien de leiding dan volop in de examens zit ☹ MAAR niet getreurd!

Zondag 25 juni zijn we al terug en beleven we de laatste chirozondag van het jaar! Vanaf 17u zijn ook alle ouders welkom voor een gezellige infodrink over het kamp. Het ideale moment om jullie laatste vragen over het kamp te stellen, de (hoofd)leiding van jullie kinderen beter te leren kennen, kennis te maken met onze volwassen begeleiders en kookouders én natuurlijk om samen met ons te klinken op het afgelopen chirojaar en op een nog leuker kamp!


We hopen jullie allemaal te verwelkomen op deze drink!
Wij kijken er alleszins naar uit!

Heel veel groetjes,

De leiding - Chiro Meise