Laatste Chirozondagen

Beste leden en ouders,
 
De leiding is momenteel aan het blokken en het kamp komt steeds dichterbij! Hierdoor zullen er helaas nog maar twee chirozondagen plaatsvinden dit chirojaar. Namelijk 30 mei en 27 juni. Wij hebben alvast goed weer besteld, enkel jullie aanwezigheid ontbreekt nog!
 
30 mei zullen jullie het kampboekje ontvangen waar jullie alle informatie over kamp zullen in terug vinden, spannend!!! Kan je 30 mei niet naar de chiro komen? Geen zorgen, je kan het boekje ook altijd terug vinden op onze website https://chiro-meise.be/.
 
Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we met de leiding, op de laatste chirozondag van het jaar, een gezellige infodrink voor de ouders. Hier kunnen ze wat extra informatie krijgen over kamp en de leiding beter leren kennen. Dit zal dit jaar helaas niet doorgaan wegens COVID-19. Wel komen we graag op tuinbezoek bij jou zodat al jullie vragen omtrent kamp beantwoord kunnen worden. Dit is ook het ideale moment om elkaar wat beter te leren kennen. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met de leiding van jouw zoon of dochter.
Ben je nu al zeker dat je zoon of dochter meegaat met ons op kamp? Schrijf ze dan zeker in met deze link: https://docs.google.com/forms/d/1dlEKqHxg_oswrOKzlB9Bpi1_5HTdULdofk--uP1.... Zo kom je ook de kamplocatie van dit jaar te weten!
 
Heel veel groetjes,
De leiding