Christus Koning

Naar jaarlijkse gewoonte vieren wij op de chiro telkens weer Christus Koning. Dit jaar gaat dit door op zondag 21 november.

Wat houdt deze dag precies in?

  • We spreken af om 9u30 aan de Chiro om vervolgens samen naar de mis te gaan in de kerk van Meise. Iedereen is meer dan welkom om deze mis bij te wonen: ouders, grootouders, oudleiding,...
  • Op de middag worden onze hongerige magen gevuld door een heerlijke maaltijd van de kookouders.
  • Na onze maaltijd vertrekken we met zijn allen richting Leuven voor een namiddagje schaatsen!!!
  • We zullen terug in Meise zijn omstreeks 17u30.
  • Voor dit alles vragen wij u om zondag 21/11 5 euro en handschoenen mee te nemen. Een sjaal of muts zou eventueel ook van pas kunnen komen. Laat zeker iets aan je leiding weten als je zoon of dochter komt.

Om in Leuven heen en terug te geraken, doen wij een beroep op de ouders van onze leden. Per groep zal de leiding een regeling organiseren om met hun groep. Het vertrek in Meise zal rond 13u15 zijn en het vertrek in Leuven rond 16u30. Kunnen en willen jullie als ouder rijden? Contacteer dan zeker de leiding van jullie zoon/dochter. Hun gegevens vind je op onze website. Het adres is Ondernemingenweg 1, 3001 Leuven. Alvast héél erg bedankt!

Woensdag kwam het overleg comité weer samen. Wat hebben zij besloten? Iedereen vanaf 10 jaar moet verplicht een mondmasker dragen in de kerk en op de schaatsbaan. Vergeet je mondmasker zondag dus zeker niet. Op de Chiro is dit niet verplicht, we zullen wel tijdens het eten de eetzaal zoveel mogelijk verluchten.

Tot dan!